XPO.WORLD BV

XPO.world

Mensen samenbrengen, die hun passie en kennis willen delen. Ontmoeten en netwerken.

Dat is waar wij in geloven!

Samen creëren we een aantrekkelijke omgeving, waarin wij deze mensen verbinden. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars.
Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken!

GO LIVE!

Onder het label Eventbacking faciliteert XPO.world organisatoren bij de realisatie van hun beurs, congres of event. Eén aanspreekpunt tijdens de voorbereiding, opbouw en demontage betekent gemak de organisator en de deelnemers. In samenspraak zoeken we de beste oplossing qua creativiteit, beleving en uitvoering, welke past binnen het afgesproken budget.

GO VIRTUAL!

Onder het label i-XPO biedt XPO.world een zeer innovatief event platform aan voor online 3D-venues, virtuele bedrijfs- en productprestaties en seminars. De virtuele stands kunnen ook stand-alone het gehele jaar worden ingezet worden als krachtige online sales tool om uw bezoeker interactief en gericht ‘live’ mee te nemen in een custom experience op maat, begeleid door eigen fysieke verkopers.

GO HYBRID!

Gebruik de unieke voordelen van zowel LIVE als VIRTUAL , waardoor het resultaat sterker is dan de som van de delen. Zet bijvoorbeeld VIRTUEEL uw digitale stand (showroom) in op uw fysieke stand en neem uw bezoeker LIVE mee in uw verkoopverhaal dat ingaat op de interesse van uw bezoeker.

DeRoeve groep

XPO.world behoort tot De Roeve groep, een gevestigd bedrijf in België dat al jarenlang actief is in de beurzenwereld. De Roeve groep biedt innovatieve totaaloplossingen in productie- en automatisering met haar bedrijven, waarvan de kracht schuilt in de complementariteit van de  specialisaties: samen vormt de groep één autonoom kenniscentrum waarvan het resultaat sterker is dan de som van de delen.

Dirk Van Bouchout

 dirk.van.bouchout@XPO.world

Kristof Van Dael

 kristof.van.dael@XPO.world

Lid worden van Febelux?

Een Febelux-lidmaatschap heeft tal van voordelen:

  • Advies bij eerstelijnsvragen
  • Behartiging van (collectieve) belangen
  • Kennis- en netwerkbijeenkomsten
  • Eigen online bedrijfsprofielpagina
  • Mogelijke participatie bij werkgroepen
  • Onderzoeksresultaten en rapporten
  • Vacatures en nieuwsberichten plaatsen
  • Templates en voorbeelddocumenten
  • Toegang tot onze nieuwsbrieven
  • Toegang tot events van partners

Febelux

Beroepsfederatie voor beurs-, congres- en eventindustrie

Contactgegevens

Belgiëplein 1
1020 Brussel
België

Twitter · LinkedIn
+32 (0) 484 05 66 88
+32 (0) 2 474 83 90
info@febelux.com
https://www.febelux.com