TALENT FAIR FOR BUSINESS 2024

 

De bacheloropleiding Organisatie en Management van Arteveldehogeschool nodigt je persoonlijk uit voor het jaarlijkse netwerkevent Talent Fair for Business op donderdag 20 juni 2024 vanaf 18u op campus Kantienberg.
Schrijf hier in. 

Match onze talenten met jouw organisatie

Is jouw organisatie op zoek naar hands-on eventmanagers, sterk opgeleide HR-profielen of meertalige relatiebeheerders? Ben je op zoek naar young potentials of stagiairs om het team te versterken? Ontmoet onze studenten Event- en Projectmanagement, Human Resources en International Relations op deze unieke talentenbeurs.

Tijdens de beurs staan onze laatstejaarsstudenten centraal en stellen ze in hun talent booth hun professionele groei en ambities aan jou voor. Je kan er ook de belangrijkste inzichten en aanbevelingen uit hun sectorspecifieke bachelorproef terugvinden.

Daarnaast zijn ook heel wat tweedejaarsstudenten aanwezig. Velen van hen zijn op zoek naar een stageplaats en een kans om misschien wel in jouw organisatie professioneel verder te groeien.

In onze urban jungle-netwerkruimte kan je netwerken met de aanwezige studenten, collega’s en andere organisaties uit de sector. Je ontdekt er onze consultancy, event- en onderzoeksprojecten en kan er samen met ons brainstormen over mogelijke samenwerkingen. De catering wordt tijdens het hele event verzorgd door enkele rasechte student-ondernemers.

 

PROGRAMMA DONDERDAG 20 JUNI
18u00: Start ontvangst op campus Kantienberg, Voetweg 66, Gent.

18u30 – 20u30: Bezoek de talent booths van onze laatstejaarsstudenten Event- en Projectmanagement, Human Resources en International Relations.

19u30 – 22u00: Netwerk met onze laatste- en tweedejaarsstudenten, ontmoet docenten en ontdek samenwerkingsmogelijkheden, geniet van catering door onze student-ondernemers.

 

Schrijf je snel in om er zeker van te zijn dat jouw organisatie in contact kan treden met onze studenten, vlak voor ze hun felbegeerde diploma in de wacht slepen. De registraties gaan doorgaans snel en plaatsen zijn enkel gegarandeerd voor de eerste 100 aanmeldingen.

Info en inschrijven

Lid worden van Febelux?

Een Febelux-lidmaatschap heeft tal van voordelen:

  • Advies bij eerstelijnsvragen
  • Behartiging van (collectieve) belangen
  • Kennis- en netwerkbijeenkomsten
  • Eigen online bedrijfsprofielpagina
  • Mogelijke participatie bij werkgroepen
  • Onderzoeksresultaten en rapporten
  • Vacatures en nieuwsberichten plaatsen
  • Templates en voorbeelddocumenten
  • Toegang tot onze nieuwsbrieven
  • Toegang tot events van partners

Febelux

Beroepsfederatie voor beurs-, congres- en eventindustrie

Contactgegevens

Belgiëplein 1
1020 Brussel
België

Twitter · LinkedIn
+32 (0) 484 05 66 88
+32 (0) 2 474 83 90
info@febelux.com
https://www.febelux.com