NIEUWE VOORZITTER FEBELUX LEGT EIGEN ACCENTEN

Tijdens de jaarlijkse Connecting Day op woensdag 24 augustus is Mirela Brkic officieel voorgesteld als de nieuwe voorzitter van Febelux, de beroepsfederatie van de beurs- en congresindustrie in België en Luxemburg. Zij werd verkozen voor een termijn van vier jaar en neemt het stokje over van Gerard Van Os. Op de eerste dag van haar voorzitterschap herhaalde ze haar motto ‘samen sterk’. Gedreven door een liefde voor live events streeft ze ernaar om samen met het bestuur en het management team de federatie uit te breiden en te versterken.

 

Gauthier Dujardin, vice-voorzitter; Gerard van Os uittredend voorzitter; Mirela Brkic, intredend voorzitter. 

 

“Samen sterk definieer ik op verschillende manieren”, stelt Mirela Brkic. “Hoe meer leden we hebben, hoe meer we kunnen doordrukken op cruciale momenten en hoe beter we onze sector vertegenwoordigen. Binnen deze ledengroep stimuleer ik graag de combinatie van de ‘nieuwere’ ideeën van de jongere generatie en de vakkennis van de huidige generatie. Maar ik leg ook de nadruk op goede contacten en samenwerkingen met andere stakeholders die onze boodschap mee uitdragen. Ik geloof er sterk in dat we nog veel intensere samenwerkingen kunnen uitbouwen (binnen en buiten de federatie) en elkaar zo versterken.”

Mirela Brkic heeft twee grote passies, events en software, die ze bij Expo Projects combineert. Ze omarmt volop de digitale oplossingen die de live industry een boost kunnen geven. Sinds 2008 is ze in dagelijks contact met beurs- en congresorganisatoren, venues, standenbouwers, toeleveranciers,…  om hun workflow te optimaliseren. Deze ervaring zal haar uiteraard van pas komen als nieuwe voorzitter van Febelux.

“Ik ben ervan overtuigd dat wij allen samen onze sector sterker zullen maken. Van deze gelegenheid wil ik ook gebruik maken om mijn bewondering uit te drukken voor het sterke werk van de voorbije jaren van Gerard Van Os en de rest van het team. Het is een eer hier verder op te mogen bouwen, de uitdagingen van morgen aan te pakken en onze sterktes uit te breiden”.

 

Lees hier het verslag van de Algemene Vergadering 2022. 

 

Lid worden van Febelux?

Een Febelux-lidmaatschap heeft tal van voordelen:

  • Advies bij eerstelijnsvragen
  • Behartiging van (collectieve) belangen
  • Kennis- en netwerkbijeenkomsten
  • Eigen online bedrijfsprofielpagina
  • Mogelijke participatie bij werkgroepen
  • Onderzoeksresultaten en rapporten
  • Vacatures en nieuwsberichten plaatsen
  • Templates en voorbeelddocumenten
  • Toegang tot onze nieuwsbrieven
  • Toegang tot events van partners

Febelux

Beroepsfederatie voor beurs-, congres- en eventindustrie

Contactgegevens

Belgiëplein 1
1020 Brussel
België

Twitter · LinkedIn
+32 (0) 484 05 66 88
+32 (0) 2 474 83 90
info@febelux.com
https://www.febelux.com