Nieuw in de sector: The Event & Communication Days. Een gezamelijk initiatief van Febelux en B.E.S.A.

Op 19 en 20 april 2017 organiseren Febelux en B.E.S.A., in samenwerking met de BEA Awards, de gloednieuwe vakbeurs The Event & Communication Days, in het ICC te Gent. Hiermee willen beide vakverenigingen een platform aanbieden aan hun leden en bij uitbreiding de gehele Live Communication sector om hun producten en diensten voor te stellen aan een doelgericht publiek. Er worden zo’n 1.500 tot 2.000 kwaliteitsvolle bezoekers verwacht.

The Event & Communication Days richt zich op alle professionals (event managers en agencies, marketingverantwoordelijken, …) die in hun job bezig zijn met het op touw zetten van evenementen, beurzen en congressen. De exposanten van The Event & Communication Days zijn bedrijven die als leverancier kunnen bijdragen tot een kwaliteitsvol B2B/B2C-event, een geslaagde beurs of een succesvol congres.

“Met B.E.S.A. speelden we al langer met het idee om een beurs te organiseren om de producten en werking van onze leden te tonen aan de wereld van de organisatoren”, aldus Bart Van Den Daele, bestuurder van B.E.S.A. “Wij hopen dat zoveel mogelijk leden en niet-leden van deze gelegenheid gebruik zullen maken, als exposant of als bezoeker. Maar het belangrijkste voor ons is dat we een kwaliteitsvolle beurs kunnen aanbieden, iets wat nog niet bestaat in België.”

Febelux Voorzitter Frédéric François vervolgt: “Een initiatief als The Event & Communication Days is belangrijk voor de sector van de beurzen, congressen en events. Het is een uitstekende gelegenheid om dit type media te promoten en onder de aandacht te brengen bij de marketingmanagers van bedrijven.”

 

Op de eerste dag van het event zullen er ook een aantal zeer interessante lezingen en seminaries plaatsvinden. De tweede dag wordt afgesloten met de BEA Award, die voor de eerste keer ook prijzen uitgereikt voor beste B2B-beurs, B2C-beurs en Rookie of the Year.

Nog voor het lanceren van de communicatiecampagne hebben de eerste bedrijven zich reeds als exposant aangemeld. Zo zullen onder andere Belcco, Prismax en AS Technology in Gent met een stand aanwezig zijn. Geïnteresseerde bedrijven kunnen nog tot midden januari genieten van een Early Bird tarief bij het boeken van hun stand.

Voor meer informatie over dit niet te missen evenement, surf naar www.ecdays.be

Lid worden van Febelux?

Een Febelux-lidmaatschap heeft tal van voordelen:

  • Advies bij eerstelijnsvragen
  • Behartiging van (collectieve) belangen
  • Kennis- en netwerkbijeenkomsten
  • Eigen online bedrijfsprofielpagina
  • Mogelijke participatie bij werkgroepen
  • Onderzoeksresultaten en rapporten
  • Vacatures en nieuwsberichten plaatsen
  • Templates en voorbeelddocumenten
  • Toegang tot onze nieuwsbrieven
  • Toegang tot events van partners

Febelux

Beroepsfederatie voor beurs-, congres- en eventindustrie

Contactgegevens

Belgiëplein 1
1020 Brussel
België

Twitter · LinkedIn
+32 (0) 484 05 66 88
+32 (0) 2 474 83 90
info@febelux.com
https://www.febelux.com