EXPOPROOF EN AMALEXI BUNDELEN KRACHTEN VOOR EEN BETERE OPENBARE RUIMTE IN BELGIË

Nederlandse beursorganisator ExpoProof en Belgische organisator Amalexi kondigen aan hun krachten te bundelen om de Belgische Vakbeurs Openbare Ruimte verder te ontwikkelen en te versterken. Beide organisaties nemen elk een belang van 50% in de nieuwe onderneming FairTastic B.V., die vanaf heden de Belgische editie van deze vakbeurs zal organiseren.

 

De samenwerking tussen ExpoProof en Amalexi markeert de start van een nieuwe organisatie met een duidelijke missie: het samenbrengen van iedereen die betrokken is bij de inrichting en het beheer van de openbare ruimte in België. Het is een belangrijke stap in de richting van een gezondere en duurzamere leefomgeving, wat de komende jaren alleen maar belangrijker zal worden.

In de afgelopen maanden heeft ExpoProof al nauw samengewerkt met Mirela Brkic, eigenaar van Amalexi. Met haar diepgaande kennis van de Belgische markt en haar toewijding aan de sector, is Mirela Brkic het nieuwe gezicht van de vertrouwde vakbeurs. Onder haar leiding zal de beurs verder worden ontwikkeld en verbeterd, met als eerste hoogtepunt de twintigste editie in 2025.

“Deze samenwerking biedt ons de kans om onze expertise te combineren en samen te werken aan de verdere ontwikkeling van de Belgische Vakbeurs Openbare Ruimte,” aldus Mirela Brkic. “We zijn ervan overtuigd dat deze stap zal bijdragen aan het verbeteren van de openbare ruimte in België en het creëren van een toekomstbestendige en veerkrachtige leefomgeving voor iedereen.”

ExpoProof en Amalexi kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst en de mogelijkheden die deze samenwerking biedt. De Nederlandse en Belgische expertise zullen samen zorgen voor een nog grotere impact op de sector en een nog betere vakbeurs voor exposanten en bezoekers.

 

Bron

Lid worden van Febelux?

Een Febelux-lidmaatschap heeft tal van voordelen:

  • Advies bij eerstelijnsvragen
  • Behartiging van (collectieve) belangen
  • Kennis- en netwerkbijeenkomsten
  • Eigen online bedrijfsprofielpagina
  • Mogelijke participatie bij werkgroepen
  • Onderzoeksresultaten en rapporten
  • Vacatures en nieuwsberichten plaatsen
  • Templates en voorbeelddocumenten
  • Toegang tot onze nieuwsbrieven
  • Toegang tot events van partners

Febelux

Beroepsfederatie voor beurs-, congres- en eventindustrie

Contactgegevens

Belgiëplein 1
1020 Brussel
België

Twitter · LinkedIn
+32 (0) 484 05 66 88
+32 (0) 2 474 83 90
info@febelux.com
https://www.febelux.com