Creaplan helpt bedrijven veilig weer aan de slag

Standen- en interieurbouwer Creaplan breidt haar aanbod uit met een reeks meubilair en interieuroplossingen die bedrijven helpen veilig opnieuw aan de slag te gaan. “Nu het einde van de lockdown nadert, moeten bedrijven durven vooruit denken: hoe kunnen ze zo veilig mogelijk weer aan het werk?” aldus CEO Michael Debaveye.

 

De coronacrisis bracht voor heel wat bedrijven ongekende uitdagingen met zich mee. De veiligheid handhaven op de werkvloer bleek niet altijd evident, waardoor veel bedrijven moesten sluiten. “Om de economische impact te beperken, is het cruciaal dat bedrijven snel en veilig terug kunnen opstarten. Daarom ontwikkelden we een reeks meubilair en interieuroplossingen die snel en flexibel ingeschakeld kunnen worden. Zo bieden we health displays met handgel- en mondmaskerhouders aan, die we naar wens bijvullen.”

 

“We gaan nog een stap verder met heat displays voor aan de ingang van gebouwen, die door middel van een warmtecamera de lichaamstemperatuur checken om zo bezoekers en personeelsleden te beschermen.”

 

COO Vincent Lievens vertelt: “Eind februari zagen we de eerste zwarte sneeuw. Met alle Europese beurzen en events tijdelijk on hold, viel ons atelier compleet stil. De eerste weken hebben we opgevuld door 2 km mobiele wanden ter beschikking te stellen van ziekenhuizen en woonzorgcentra. Daarna zijn we beginnen denken hoe we ook bedrijven kunnen ondersteunen in deze periode.”

 

Het nieuwe aanbod bestaat uit vier grote pijlers voor productieomgevingen, retail en kantoren: veiligheidsmeubilair voor openbare plaatsen en winkels, telewerkinfrastructuur, hulpmiddelen om de werkvloer veilig in te delen en safety displays uitgerust met o.a. houders van beschermingsmateriaal en warmtecamera’s.

 

“Sommige bedrijven staan twijfelachtig tegenover opnieuw opstarten, uit angst voor grote investeringen om hun werkvloer of winkel veilig te maken. Daarom hebben onze oplossingen een lage instapkost, en bieden we meubilair zoals de displays ook aan een huurmodel aan,” aldus Lievens.

 

Michael Debaveye: “Aangezien de maatregelen morgen nog niet gedaan zullen zijn, verkiezen we duurzame materialen, voor oplossingen die lang meegaan. We gaan nog een stap verder: bij onze displays met beschermingsmateriaal doen we niet alleen de installatie, we leveren het materiaal ook aan en vullen het bij. Zo hoeven bedrijven zelf niet meer op zoek naar mondmaskers en dergelijke.”

 

Bedrijven die nood hebben aan infrastructuur om snel en veilig terug aan de slag te gaan, kunnen contact opnemen via [email protected]

 

Meer info: https://www.creaplan.be/nl/safety-solutions

Lid worden van Febelux?

Een Febelux-lidmaatschap heeft tal van voordelen:

 • Advies bij eerstelijnsvragen
 • Behartiging van (collectieve) belangen
 • Kennis- en netwerkbijeenkomsten
 • Eigen online bedrijfsprofielpagina
 • Mogelijke participatie bij werkgroepen
 • Onderzoeksresultaten en rapporten
 • Vacatures en nieuwsberichten plaatsen
 • Templates en voorbeelddocumenten
 • Toegang tot onze nieuwsbrieven
 • Toegang tot events van partners
 • Voordeeltarief activiteiten B.E.S.A.

Febelux

Beroepsfederatie voor de Live Communication & Eventsector

Contactgegevens

Belgiëplein 1
1020 Brussel
België

Twitter · LinkedIn
+32 (0) 498 87 01 02
+32 (0) 2 474 83 90
[email protected]
https://www.febelux.com