BERICHTJE VAN ONZE NIEUWE VOORZITSTER

Beste Febelux Partners,

Hopelijk genieten jullie van een fijne en productieve werkweek.

Zoals de meesten van jullie al weten, volg ik sinds een aantal weken Gerard van Os op als voorzitster van onze federatie.

Voor diegenen die mij al kennen… Mrs President vind ik fantastisch klinken, maar het blijft wel Mirela voor familie en vrienden ;-)!

Kennen we elkaar nog niet? Dan geef ik je graag een korte introductie: mijn naam is Mirela Brkic. Bij de start van mijn loopbaan bij een softwarebedrijf, zorgde ik ervoor dat beursdeelnames onderdeel uitmaakten van onze marketingmix. De liefde voor beurzen bleef groeien en zo ben ik bij een beursorganisator aan de slag gegaan. Sinds 2008 combineer ik mijn twee passies: software & events. Vanuit deze functie ben ik dagelijks in contact met beurs- en congresorganisatoren, venues, standenbouwers, toeleveranciers, … Het heeft me inzichten gegeven uit alle hoeken van onze sector en deze ervaring zal mij uiteraard van pas komen bij deze nieuwe functie bij Febelux.

Mijn motto is ‘Samen sterk’… ik geloof er sterk in dat we samen nog veel intensere samenwerkingen kunnen uitbouwen (binnen en buiten de federatie) en elkaar zo versterken. Daarnaast vind ik het aantrekken van jongeren in onze sector en het activeren van (nieuwe) leden ook een must in deze tijden… dat zal onze community sterker maken en zekerheid brengen voor de toekomst.

Ik ben al vele jaren actief in onze sector, maar daarom ken ik jullie nog niet allemaal. Ik nodig mezelf bij deze dan ook graag uit om binnenkort eens bij jullie op de koffie te komen. Zo kunnen we elkaar (beter) leren kennen, kan ik jullie vertellen waar wij allemaal mee bezig zijn en hoor vooral ook graag hoe jullie actief willen deelnemen aan onze Febelux Community.
Stuur me zeker een mailtje met een aantal data die voor jou passen: mirelaofficemail@gmail.com.

Ik wens jullie een succesvol seizoen toe en hoop jullie snel (weer) te zien! Vriendelijke groetjes,
Mirela

#febeluxframily #proudfebeluxmember

 

Wat staat er dit najaar op het programma: bekijk onze kalender!

Lees het verslag van de Algemene Vergadering 2022 hier. 

 

Lid worden van Febelux?

Een Febelux-lidmaatschap heeft tal van voordelen:

  • Advies bij eerstelijnsvragen
  • Behartiging van (collectieve) belangen
  • Kennis- en netwerkbijeenkomsten
  • Eigen online bedrijfsprofielpagina
  • Mogelijke participatie bij werkgroepen
  • Onderzoeksresultaten en rapporten
  • Vacatures en nieuwsberichten plaatsen
  • Templates en voorbeelddocumenten
  • Toegang tot onze nieuwsbrieven
  • Toegang tot events van partners

Febelux

Beroepsfederatie voor beurs-, congres- en eventindustrie

Contactgegevens

Belgiëplein 1
1020 Brussel
België

Twitter · LinkedIn
+32 (0) 484 05 66 88
+32 (0) 2 474 83 90
info@febelux.com
https://www.febelux.com