Customer support – Sales & Marketing Assistant

Expo Projects is gevestigd te Antwerpen en is sinds 2007 de softwarepartner bij uitstek voor bedrijven uit de beurs- congressector. Het bedrijf is vooral bekend onder de merknaam Expodoc, hét unieke werkinstrument voor het efficiënte beheer van beurzen & congressen. Expodoc wordt door duizenden bedrijven wereldwijd ingezet om o.a. de logistiek en administratie te optimaliseren; orders & communicatie tussen organisatoren en leveranciers te beheren; exposanten en bezoekers samen te brengen; enz.

Customer Service
Je wordt het aanspreekpunt voor de klant bij vragen over het algemene gebruik van de software applicaties. Je werkt mee aan klantenbinding door kwalitatieve service te bieden. Je rapporteert binnenkomende vragen/problemen via een geautomatiseerd systeem. Je werkt de nodige documentatie uit om klanten beter en sneller te kunnen helpen en gaat mee op zoek naar een efficiëntere customer support.

Sales & marketing ondersteuning
Je biedt ondersteuning bij sales & marketing initiatieven: Newsletters opmaken & de website up-to-date houden. Visibiliteit op social media. Opmaak van productpresentaties, handleidingen en andere documentatie. Ondersteuning bij het organiseren van evenementen. Onderhoud van het klantenbestand.

Vaardigheden
Je stelt klantentevredenheid en vriendelijkheid steeds voorop. Je hebt technisch inzicht en je bent vooral ook leergierig. Je denkt probleemoplossend en bent creatief.
Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden (Nederlands, Frans, Engels). Kennis van Expodoc en/of andere event management software is een plus.
Je werkt vlot met de Office toepassingen (Word, Excel, Powerpoint).

Wij bieden
Een grondige opleiding en inleiding in de sector van de beurzen en congressen. Je werkt in een klein team, wat ruimte geeft voor zelfstandig werk en nieuwe initiatieven. Je hebt een goede balans tussen werk en privé. Een part- of full-time samenwerking. Je bekomt een marktconform salaris..

Reageren
Interesse? Stuur vandaag nog uw sollicitatiebrief en c.v. naar [email protected] t.a.v. Mirela Brkic.

Lid worden van Febelux?

Een Febelux-lidmaatschap heeft tal van voordelen:

 • Advies bij eerstelijnsvragen
 • Behartiging van (collectieve) belangen
 • Kennis- en netwerkbijeenkomsten
 • Eigen online bedrijfsprofielpagina
 • Mogelijke participatie bij werkgroepen
 • Onderzoeksresultaten en rapporten
 • Vacatures en nieuwsberichten plaatsen
 • Templates en voorbeelddocumenten
 • Toegang tot onze nieuwsbrieven
 • Toegang tot events van partners
 • Voordeeltarief activiteiten B.E.S.A.

Febelux

Beroepsfederatie voor de Live Communication & Eventsector

Contactgegevens

Belgiëplein 1
1020 Brussel
België

Twitter · LinkedIn
+32 (0) 498 87 01 02
+32 (0) 2 474 83 90
[email protected]
https://www.febelux.com