20% korting op opleidingen CSR Campus!

CSR CAMPUS biedt Febelux en BESA-leden 20% korting aan bij het volgen van een opleiding op vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid via hun platform. “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid hebben maturiteit bereikt. Dankzij CSR CAMPUS kan je beide nu efficiënt en professioneel integreren in je organisatie!”

 

Wat is CSR CAMPUS?
CSR CAMPUS richt zich tot professionals die duurzaamheid succesvol in hun organisatie willen integreren. Doel: een grotere maatschappelijke impact creëren voor de medewerkers, klanten, leveranciers, het milieu en de maatschappij.
Ze ontwikkelen perfect afgestemde opleidingen voor professionals over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid. Dat gebeurt in continue dialoog (co-creatie) met partners, experts en stakeholders. Zo integreert elke opleiding de meest recente inzichten en trends in duurzame performantie.
Als erkende coöperatieve vennootschap stelt CSR CAMPUS maatschappelijke meerwaarde voorop. De organisatie staat ten dienste van alle professionals en organisaties, ongeacht sector en grootte.

Mieke Pieters, oprichter CSR CAMPUS

“Als je effectief duurzaam wilt ondernemen en organiseren zijn motivatie en enthousiasme belangrijk, maar onvoldoende. Je hebt kennis, vaardigheden, tools en professionele uitwisseling nodig. CSR CAMPUS biedt dat via opleidingen over essentiële thema’s. Daarmee is CSR CAMPUS een katalysator voor professionals en organisaties die het verschil willen maken.”

 

 

 

 

 

 Bekijk hier de opleidingskalender

Gebruik de code FEBEL2018 om te genieten van de aangeboden korting!

 

Good to know
Bovendien geniet u eveneens van een voordeel aangeboden door de KMO-portefeuille. Dit is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd. Elke kmo krijgt subsidies om opleidingen en advies bij geregistreerde dienstverleners aan te kopen. CSR Campus werd door de Vlaamse Overheid erkend voor de pijler Opleiding. De KMO-portefeuille subsidieert 30 of 40% van de kostprijs van opleidingen die gevolgd worden door werknemers binnen een organisatie. Elke opleiding moet bijdragen tot het verbeteren van de werking van de organisatie.

Meer informatie over de KMO portefeuille

Lid worden van Febelux?

Een Febelux-lidmaatschap heeft tal van voordelen:

 • Advies bij eerstelijnsvragen
 • Behartiging van (collectieve) belangen
 • Kennis- en netwerkbijeenkomsten
 • Eigen online bedrijfsprofielpagina
 • Mogelijke participatie bij werkgroepen
 • Onderzoeksresultaten en rapporten
 • Vacatures en nieuwsberichten plaatsen
 • Templates en voorbeelddocumenten
 • Toegang tot onze nieuwsbrieven
 • Toegang tot events van partners
 • Voordeeltarief activiteiten B.E.S.A.

Febelux

Beroepsfederatie voor de Live Communication & Eventsector

Contactgegevens

Belgiëplein 1
1020 Brussel
België

Twitter · LinkedIn
+32 (0) 484 05 66 88
+32 (0) 2 474 83 90
[email protected]
https://www.febelux.com